Bolero

Kat debbaut

Voor mij top helemaal bolerofan

Voor mij geen klachten

Soms loopt de site eens vast dat je je bestelling opnieuw moet ingeven

Beste Kat,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Het team van...
Beste Kat,

Nina de vries

Betty

Snel bezorgd , en goed verpakt

Hele lekkere smaakjes , en snel gemaakt !
Enntegen een redelijke prijs.

Misschien meer aanbiedings akties met pakketten

Beste Betty,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! πŸš€
Beste Betty,

Het team van...

johan

Heel fijn

sommige smaken zijn geweldig

sommige smaken zijn echt niet lekker

Beste Johan,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊
Vriendelijke groet,...
Beste Johan,

Diana

Snellezen goede service

Heerlijke limonade

Beste,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Smaakvolle groet,
Smaakvolle groet,

Miranda

Top, snel geleverd, goed verpakt.

Snel geleverd

Niets

Beste Miranda,
Het...
Beste Miranda,

JJ

Super en erg tevreden

Goede kwaliteit en ruim assortiment

Beste JJ,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero...
Beste JJ,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero 😊
Fruitige groet,

Rien Cuijpers

Geen klachten

De smaak

De drinkflessen mogen wat goedkoper

Beste Rien,
Dankjewel voor je review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊
Beste Rien,