Bolero

John Hellings

Fijn dat Bolero zoveel smaken heeft.

De smaken

Zorgen dat het pakket goed afgeleverd wordt. Ik heb nog niets ontvangen.

Beste John,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je ervaring bij Bolero.
Beste John,
We streven altijd naar vijf sterren en waarderen je eerlijke review, omdat het ons helpt om te verbeteren.
Zou je meer details kunnen sturen naar klanttevredenheid@bolero.com? Zoals het ordernummer en wat u precies heeft besteld?
We gaan er dan direct mee aan de slag om dit zo snel mogelijk op te lossen. Zodat u kunt genieten van uw bestelling!

A.H. van Engelenburg

Goed en wat minder.

Aanbieding van een proefpakket.

Verzending in een veel te grote verpakking, had in een envelop gekund!

Beste Ada,
Dankjewel voor je fijne review! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! ๐Ÿ#drinkbolero
Smaakvolle groet,

Diana van Hal

Fijne limonade, helaas bij de laatste bestelling 2dozen 24 stuks verkeerde limonade gekregen

Goede verpakking, lekker

Moeilijk je product zoeken

Beste Diana,
We zouden je klacht graag willen oplossen. Zou je meer details kunnen sturen naar klanttevredenheid@bolero.com?

Marisca

Nette levering, snel verzonden

Beste Marisca,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Het...
Beste Marisca,

Willie

Heerlijke smaken

Weinig nodig voor heerlijke siroop!

Zeer tevreden dus eigenlijk niks

Beste Willie,
Het team...
Beste Willie,

Taverne Queenie

Goede ervaring

Zeer vlugge levering ๐Ÿ‘Œ

Geen tipsโ€ฆ alles is ok !

Beste,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! ๐Ÿ‹
Fruitige groet,

Diana Mouwen

Goeie site, duidelijke site

Overzichtelijk

Misschien zakjes voor 1 liter maken.. nu moet ik er 2 in doen voor een bus van 1 liter. Zeker de ice tea peach..
Gebruik dit voor men krachttraining

Beste Diana,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. ๐ŸŠ
Vriendelijke groet,...
Vriendelijke groet,

Ferry van den Hurk

Mooie prijs en snel geleverd

Het idee voor aanmaakpoeder voor limonade is goed

Vermeld aub dat het na aanmaken beperkt houdbaar is en in de koelkast moet, speciaal voor als er maar een persoon het gebruikt. En ik ben geen liefhebber van de nasmaak die het heeft, herinnerd mij... Vermeld aub dat het na aanmaken beperkt houdbaar is en in de koelkast moet, speciaal voor als er maar een persoon het gebruikt. En ik ben geen liefhebber van de nasmaak die het heeft, herinnerd mij aan een aanmaakpoeder uit mijn jeugd

Beste,
We streven altijd naar...
Beste,
We nemen je feedback serieus gaan hier wat mee doen. Als u verder een vraag heeft of wij iets voor u kunnen betekenen, stuur dan een mailtje naar klanttevredenheid@bolero.com.

Hiej

Veel te zoet.

te veel zoetstoffen.

Beste Ranish,
Beste Ranish,
Misschien is het een mogelijkheid om de dosering wat te verlagen, zodat het minder zoet wordt.
Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we dat graag! Stuur dan een mailtje naar klanttevredenheid@bolero.com, dan helpen we je graag daar verder.

Evelien wesseling

Prima ervaring

Veel keuze in smaken

3 gram is voor 500 ml, maar dat is met de veel smaken veel te zoet. Verbetert punt zou mijn inziens zijn intensere smaak en iets minder zoet, dan is zo'n zakje goed voor 1ltr drinken. 3 gram is voor 500 ml, maar dat is met de veel smaken veel te zoet. Verbetert punt zou mijn inziens zijn intensere smaak en iets minder zoet, dan is zo'n zakje goed voor 1ltr drinken.
Verpakking van gerecycled plastick maken, dan kan deze ook weer bij het gescheiden afval.

Beste Evelien,
Vriendelijke groet,...