Bolero

Carla Jansen

Duidelijke info, snelle levering en tot nu veel smaken lekker.

Gezoet met stevia. Kleine verpakkingen.

?

Beste Carla,
Beste Carla,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero ๐Ÿ˜Š
Fruitige groet,

M. den hartog.

Snelle leveren, uitgebreid proefpaket besteld. Veel keus.

Veel keuze. Snelle levering.

Grotere verpakking met een maat schepje. Waarom is de fles 0,75L terwijl de zakjes 0,5 od 1L zijn?

Beste,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! ๐ŸŒž
Tevreden groet,
Het team van...
Tevreden groet,

Holtkamp

Heel goed

Makkelijk te vinden

Goed aangeven of je 1 zakje of 1 doos besteld

Beste,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! ๐Ÿ“#drinkbolero

Inge Mantel

Smaken zijn perfect!

Xxx

Beste Inge,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! ๐Ÿ‰

Marion

Super service

Snelle levering, veel keuze, goede prijs

Beste Marion,

Marlies Wissink-Lakeman

Altijd snel verzonden en goed verpakt. Ben ook blij met de nieuwe drinkdop.

Gewoon prima.

Beste Marlies,
Beste Marlies,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero ๐ŸŒบ
Dorstlessende groet,

Nancy

Via de website

Gemakkelijk te bestellen

Lager verzend kosten

Isa

Ik vind het een heel fijn bedrijf snelle levering en de smaken zijn top ook dat er zo veel verschillende waren toppie

Ik vind de smaken heel lekker en de levering ook top en de verzendkosten vielen ook nog mee

Is een tip misschien kunnen jullie een drinkfles van 1,5L uitbrengen voor de normale zakjes

Beste Isa,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! ๐Ÿ#drinkbolero

Maarten ter

Ik ben absoluut enthousiast over Bolero, het smaakt echt superlekker nu ik het gebruik in een 2 literfles. Misschien is het beter om te adverteren met dat er 2 liter uit kan in plaats van anderhalf,... Ik ben absoluut enthousiast over Bolero, het smaakt echt superlekker nu ik het gebruik in een 2 literfles. Misschien is het beter om te adverteren met dat er 2 liter uit kan in plaats van anderhalf, dat klinkt ook nog eens zuiniger en beter. De smaak en de zoetheid van de drank is met anderhalve liter ook veel te sterk, maar 2 liter is het fenomenaal.

Zo veel verschillende smaken en allemaal (mits de juiste hoeveelheid water gebruikt wordt) even lekker.

Misschien vermelden op de zakjes dat er 2 liter uit kan, als mensen er vanuit gaan dat er 1,5 liter uit kan halen ze misschien af vanwege de sterkte van de smaak en zoetstoffen die dan niet lekker... Misschien vermelden op de zakjes dat er 2 liter uit kan, als mensen er vanuit gaan dat er 1,5 liter uit kan halen ze misschien af vanwege de sterkte van de smaak en zoetstoffen die dan niet lekker meer is. 2 Liter is veel beter en klinkt ook zuiniger omdat je er dan meer uit haalt.

Beste Maarten,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! ๐ŸŽ#drinkbolero
Het team van...
Beste Maarten,

Van uytvanck

Tevreden en ontvangen op latere datum zoals gevraagd

Duidelijke website

Voorlopig niet

Beste Walter,
Beste Walter,
Super bedankt voor je lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero ๐ŸŒˆ