Bolero

Melanie

Netjes optijd bezorgd lekkere smaken

Staat netjes bij voor hoeveel liter water de smaken zijn heerlijk

Er mag wel beter weer gegeven worden wat voor soort zoetstof. Is alles stevia of niet dat staat niet bij de limo zelf

Beste Melanie,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! ๐ŸŒž
Tevreden groet,
Het team...
Beste Melanie,
Tevreden groet,

Renรฉ

Top, goed product, makkelijk kiezen en bestellen en goed en snel geleverd

Veel smaken en verschillende verpakking grootte

Niets

Beste Renรฉ,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! ๐Ÿ‰

D

Een proefpakket van 24 smaken besteld. Kwam snel via de brievenbus, we zijn volop aan het testen. Tot nu toe is de ervaring dat je elk zakje minstens 2 keer voor een flesje van 600ml kan gebruiken.... Een proefpakket van 24 smaken besteld. Kwam snel via de brievenbus, we zijn volop aan het testen. Tot nu toe is de ervaring dat je elk zakje minstens 2 keer voor een flesje van 600ml kan gebruiken. De smaken zijn ook niet vies of chemisch vind ik tot nu toe.

Fijn dat het in zakjes zit, makkelijk mee te nemen naar werk of school bijv.

Nog niksโ€ฆ

Beste Dagmar,
Beste Dagmar,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero ๐Ÿ˜ƒ
Vrolijke groet,

Fabienne

Duidelijke website

Beste Fabienne,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! ๐Ÿ‹
Fruitige groet,

Monique

Snel en behulpzaam

Probleemoplossend

Beste Monique,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Frisse groet,
Het...
Beste Monique,
Frisse groet,

Cuypers peggy

Geprobeerd, geproefd en nu verslaafd

Lekkerste en beste produkt

Niks doe zo berder

Beste Cuypers Peggy,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! ๐Ÿ“
Dankbare groet,

Beste Plakmeijer,

Wendy

Prima service

Prima verpakt

Ik heb geen verbeterpunten of tips

Beste Wendy,
Fruitige groet,

Nick

Prima ervaring

Een perfecte toevoeging om water lekker te laten smaken

Geen bijzonderheden

Beste Nick,
Beste Nick,
Super bedankt voor je lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero ๐ŸŒˆ

Nynke schroor

Elke keer weer tevreden! Snelle levering

Snelle levering, veel keuze in verschillende smaken

Zou tof zijn als je je vorige bestellen zo kunt aanklikken. En natuurlijk kunt aanvullen met nieuwe smaken. Ik bestel zelf altijd dezelfde basis smaken, doordat je bestellen wordt inhouden, maakt... Zou tof zijn als je je vorige bestellen zo kunt aanklikken. En natuurlijk kunt aanvullen met nieuwe smaken. Ik bestel zelf altijd dezelfde basis smaken, doordat je bestellen wordt inhouden, maakt het bestellen nog sneller.

Beste Nynke,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. ๐ŸŠ
Vriendelijke...