Jolanda Sietsma

Een prettig bedrijf, ik bestel hier altijd de clima vloeistof omdat hun altijd het goedkoopste waren, helaas prijzen zijn overal het zelfde geworden en hard gestegen. vandaag besteld is morgen in... Een prettig bedrijf, ik bestel hier altijd de clima vloeistof omdat hun altijd het goedkoopste waren, helaas prijzen zijn overal het zelfde geworden en hard gestegen. vandaag besteld is morgen in huis scheelt mij een hoop slepe

snelle levering

De bruin

Product was maanden out of stock netjes mail dat het er was. Binnen een week binnen (wel geklooi met after pay zei dat t huisnr er niet in stond. Wel dus) maar uiteindelijk dikke 9

Communicatie en levering

Peter

Heel goed!

Komen afspraken na

Edwin

Prijs, service, voorraad, snelheid afhandeling.

Sander

Zondags besteld. Dinsdags al geleverd. Nadat ik het binnen had, kreeg ik pas een email dat het bezorgd zou worden. Dus dat vond ik wel apart.

Snel geleverd

Reactie Climatewebshop.com:

Hi Sander, dank voor je review! Het klopt inderdaad dat de track & trace per abuis is verzonden. De brandstof is door onze eigen bezorger bij je bezorgd. In het magazijn is de order te laat op... Hi Sander, dank voor je review! Het klopt inderdaad dat de track & trace per abuis is verzonden. De brandstof is door onze eigen bezorger bij je bezorgd. In het magazijn is de order te laat op verzonden gezet, waardoor de bezorgmail te laat aan je verstuurd is. Sorry voor de verwarring!
Groetjes, Claudia
Team The Online Retail Company

Wijsman Services

Prima ervaring bestelling 8 tanks Qlima brandstof

Soepel bestellen en prima levering volgens afspraak

Arjen

Snelle en correcte levering. Goede apparatuur.

Jeroen

UItmuntend

zeer snel antwoord op vragen

Beijer

Heel goed

Avonds besteld dag erop in huis

Leo Scholte

Snel geleverd tegen een scherpe prijs!