De tickets zijn goed bevallen. Op locatie werd dit omgezet naar een toegangsbewijs. Verliep vlekkeloos en veel geld bespaard
Sandra Di Frischia
Goedkoopste tickets die ik online kon vinden. Makkelijk en snel ontvangen.
Wouters kim
Snel en gemakkelijk te bestellen met toch een mooiere korting dan we elders kregen aangeboden !
Van rijn
Een hele goede ervaring met dagtickets, mooie aanbieding en een hele vlotte afhandeling
Annick V
Zeer positieve ervaring, alles verliep vlot en volgens de aangegeven procedure.
Jaap de Vries
Goede prijs met duidelijke instructies hoe je de tickets kunt regelen!
Stefaan De Rick
Voordeligere tickets die zeer eenvoudig te bestellen zijn! Ze zitten dan ook onmiddellijk in je mailbox waarbij je ze zelfs niet hoeft af te printen om binnen te geraken in het pretpark! Kortom,...Voordeligere tickets die zeer eenvoudig te bestellen zijn! Ze zitten dan ook onmiddellijk in je mailbox waarbij je ze zelfs niet hoeft af te printen om binnen te geraken in het pretpark! Kortom, voordeligere prijs, snel ter beschikking en zeer eenvoudig te activeren!
Marijke Cornelis
Gemakkelijke website, handig te volgen en een korting op de originele prijs. Wat wil je nog meer?