Zeer goede service, onmiddellijke ontvangst van ticket.
L. Janssen
We hebben een goede ervaring gehad met dagtickets
Jan Vandersmissen
Snel, handig en aan zeer schappelijke prijzen. Niet aanschuiven aan de lange rijen aan de kassa.
Dario Alleman
Vlug in de hand en goed koper en handig je hoeft niet meer aan te schuiven aan de kassa tijd winnend! top
J. Visser
U maakt reclame voor Aqua Zoo voor € 4,- Dit blijk het parkeerkaartje te zijn. Kwalijk.
Diana Bouwkamp
Geweldig efficiënt
Hajar Bouchti
Voor herhaling vatbaar!
Tommy Kuppens
Zeer fijne website. Gemakkelijk, bestellen, betalen en hebt u tickets.
Marleen Michielsen
Zeer tevreden. In enkele klikken goedkope tickets aangeschaft voor onze groep. Eenmaal in Brussel lange rij aan de kassa kunnen vermijden en direct kunnen binnengaan. Super! De geldigheidsduur...Zeer tevreden. In enkele klikken goedkope tickets aangeschaft voor onze groep. Eenmaal in Brussel lange rij aan de kassa kunnen vermijden en direct kunnen binnengaan. Super! De geldigheidsduur vond ik eigenlijk ook wel dik ok! Je kan iets plannen op een dag en moeten uitstellen, dan kan je later nog gebruik maken van die tickets! Onze groep was dik tevreden!