Hilde Nuytinck

Ik bestelde 5 dagtickets voor comics station Antwerpen,( de dag voor vertrek). 1 dagticket kreeg ik na het verifieeren niet toegetuurd, na een bericht via facebook kreeg ik correcte uitleg en bij... Ik bestelde 5 dagtickets voor comics station Antwerpen,( de dag voor vertrek). 1 dagticket kreeg ik na het verifieeren niet toegetuurd, na een bericht via facebook kreeg ik correcte uitleg en bij het uitleggen in het pretpark zelf werd mijn ticket teruggevonden. Dus correcte info en zonder problemen binnen gemogen. Goede en snelle service, voor herhaling vabtaar.

Caroline Verelst

Top! Alles is super vlot verlopen.

Nuria

Prima website! Heel correcte en voordelige prijzen, eenvoudige aankoopprocedure en alles was snel geregeld.

Sofie Van Eycken

Goede service, tickets besteld en onmiddellijk beschikbaar, vanop de gsm gescand bij de ingang van Toverland. Enige minpuntje: ik had wat moeilijkheden toen ik het aantal tickets wilde wijzigen bij... Goede service, tickets besteld en onmiddellijk beschikbaar, vanop de gsm gescand bij de ingang van Toverland. Enige minpuntje: ik had wat moeilijkheden toen ik het aantal tickets wilde wijzigen bij het bestellen, hij deed er altijd twee tickets bij, ... .

Jeugddienst Appelsien

Het was super gemakkelijk en bijzonder snel om vlak voor de afreis het exacte aantal tickets te bestellen en in onze mailbox te krijgen.

Matthias Van Laeken

Super aankoop en snelle levering!

Annelien demuynck

Super aankoop!

Robin Aartsen

Binnen 10 seconden tickets in de mail, 20% goedkoper dan entreeprijs. Fantastisch, ik koop nooit meer bij de kassa. Snel, makkelijk en goedkoper

Jolien

Leuk dagje uit met korting

Jonas Noé

Het was zeer eenvoudig en goedkoper om mijn tickets bij Dagtickets te bestellen.