Zeer snel de tickets ontvangen! Een echte aanrader!
Gerard Stam
Erg handig je hebt er geen printer voor nodig en het is goedkoper Binnen vijf minuten geregeld en snel een email terug met bestelde tickets.
Teunis Terlouw
Goed geregeld. duidelijk en efficient
TONY GOOSSENS
Super! Snel, veilig en goedkoop dagticket besteld voor Bobbejaanland.
Tine Van Der Heyden
Dagtickets is superhandig en altijd interessant, dus zeker de moeite om op te volgen!
Jordana Basjes
Goedkoopste manier om aan tickets voor het Tikibad te komen. Kreeg de tickets binnen 10 minuten in mijn mail. Alles verliep goed.
Joris Van Dael
Goedkope tickets gevonden, gecheckt of de site te vertrouwen was, en vervolgens zeer vlot besteld en alles geprint. Perfect! Bedankt!
Eric Lowie
Heel vlot te bestellen en rechtstreeks naar het park zonder wachten aan de kassa. Veel tijdwinst dus. Een echte aanrader.
Lies
Pas na het betalen van de tickets werd vermeld dat de tickets moesten afgeprint worden. Bij gebrek aan printer moesten we toch nog aanschuiven in de rij aan de kassa.
Sandra Kanhai
Via dagtickets ben ik toch zeker voordeliger naar een pretpark geweest. Deze site is zeker voordeliger dan kopen bij het pretpark zelf!