nico mettes

Snel geboekt op internet

Lia Vanderschoot

Grote korting, tickets onmiddellijk in je mailbox!

Jessa de Vreugd

Website en aanbieding is erg duidelijk en overzichtelijk. Goede kortingen, helemaal top!!

karel lein

Net voor vertrek nog eens gekeken op internet. Inkomstticket aan 16.95 ipv 27 euro aan de deur. Voor ons een besparing van 30 euro. Mooi verdiend!!

Martin Boutkan

Lekker eenvoudig en duidelijk. Goede waardering

Jimmy Dirkx

Ik heb het goed ervaren, de tickets werden snel achter men betaling via mail ontvangen. Ook aan de inkom van bobjaanland was het vrij vlot. Gewoon de barcode scannen en we konden binnen gaan. Ben... Ik heb het goed ervaren, de tickets werden snel achter men betaling via mail ontvangen. Ook aan de inkom van bobjaanland was het vrij vlot. Gewoon de barcode scannen en we konden binnen gaan. Ben zeker tevreden over jullie diensten

Eveline Van Dierendonck

Heel goed meegevallen ! We beslisten heel impulsief om naar aquapark te gaan en nadat we ze bestelden en uitprintten , stonden we een uurtje later in het aquapark Bellewaerde ! alvast bedankt !!

E van dijk

Snel je tickets in huis met dagtickets!

Tanja

Ideaal om tickets aan voordelige prijzen te krijgen.
Tickets voor Toverland waren aan een prijs die je anders enkel krijgt met werkgeverskorting.
Het is ook heel eenvoudig om tickets te...
Ideaal om tickets aan voordelige prijzen te krijgen.
Het is ook heel eenvoudig om tickets te bestellen, je krijgt ze na betaling meteen in je mailbox toegestuurd.
Ik kijk bij een volgende uitstap zeker of ik opnieuw tickets kan bestellen via jullie website!

Michelle Jacquemyn

Dagtickets Phantasialand gekocht. Laagste prijs online. Niet moeten aanschuiven aan de kassa om eerst te valideren. Prima in orde.