Do-Sun Lonnee

Op de dag zelf besloten we naar Duinrell te gaan. Omdat je geen dief van je eigen portemonnee wilt zijn, even op de website van Duinrell gekeken voor korting. Daar kreeg je helemaal niks, even... Op de dag zelf besloten we naar Duinrell te gaan. Omdat je geen dief van je eigen portemonnee wilt zijn, even op de website van Duinrell gekeken voor korting. Daar kreeg je helemaal niks, even verder zoeken dan maar. Zodoende kwamen we uit op dagtickets.nl, waar je een aardig voordeel kon pakken. Snel bestelt en vlot in je mailbox.
Nu kwam het enige minpuntje naar boven: je moest de tickets nog uitprinten (volgens dagtickets). Omdat ik geen printer thuis heb, snel naar een printservice, waar ik het met mijn telefoon niet voor elkaar kreeg. Met enige paniek; we moesten opschieten voor het ov, zonder geprinte tickets naar Duinrell. Gelukkig kon je je tickets vanaf je telefoon scannen. Al met al een leuke dag gehad en een stuk voordeliger dankzij dagtickets.nl!

Jurgen Siers

Zeer eenvoudig te gebruiken en goede aanbiedingen!

Mia de Laat

Was een geweldige ervaring. Heb heel erg genoten. De diversiteit van dit festijn was geweldig.

Juan Sarmiento

Snel, makkelijk en betrouwbaar!

A. Denissen

Heel makkelijk

Amrita Merhai-Persad

Makkelijk, goedkoper en betrouwbaar

M lankwarden

Snelle en correcte afhandeling van het bestellen, betalen en mailen van de tickets. Ook nog met korting. Volgende keer kijk ik zeker weer eerst op deze site.

Monique Willemse

Gewoon goed, makkelijk, kiezen, betalen en klaar!

T. van Duren

Duidelijke site

Sigrid Schroyen

1ste keer online tickets besteld. Duidelijke informatie via de website. De betaling verliep vlot.
Goedkoper tarief dan aan de kassa.
Niet wachten aan de kassa.