Tickets Super snel en gemakkelijk te bestellen via dagtickets!! Duidelijke pagina, zeer tevreden en raad t een ander absoluut aan.
Linda de Feijter
Super makkelijk en goedkoopste om zo met onze cliënten een geweldig dagje uit te kunnen organiseren????????
Hassan Khan
Bought cheap tickets from dagtickets for Phantasialand Germany. They worked like a treat. Thanks.
Michael Molz
Hervorragend gelaufen. Alles bestens.
Philippe Nachtergaele-Minne
Heel makkelijk en snel, zelfs voor computeranalfabeten zoals wij:)
Schiepers
Overzichtelijk, duidelijk en makkelijk in gebruik. Geen verborgen kosten die op het einde worden doorgerekend. Aanvankelijk stond ik er wat wantrouwig tegenover, maar ik heb geen spijt dat ik...Overzichtelijk, duidelijk en makkelijk in gebruik. Geen verborgen kosten die op het einde worden doorgerekend. Aanvankelijk stond ik er wat wantrouwig tegenover, maar ik heb geen spijt dat ik het toch 'geprobeerd' heb. Alles verliep vlekkeloos. Zo moet het zijn. Dank je wel Dagtickets voor de fijne korting die we kregen. Volgende keer ga ik zeker weer op dagtickets kijken of er een aanbieding is. Een aanrader!
frank mastbooms
Snel en voordelig
Seghers Nancy
Zeer tevreden van dagtickets. Komen zeker nog terug om van deze voordelen te genieten. Leuke dag gehad.