R.Knol

Boeking een fluitje van een cent. Bevestiging en uitprinten nog sneller en duidelijk. Het was aardig druk bij de kassa maar kon zo doorlopen . alleen even laten scannen. Verder een mooie dag samen... Boeking een fluitje van een cent. Bevestiging en uitprinten nog sneller en duidelijk. Het was aardig druk bij de kassa maar kon zo doorlopen . alleen even laten scannen. Verder een mooie dag samen met vrouw en dochter.

An Bollens

Tickets snel in de mailbox en handig om te bestellen.

Wendy Vervaeck

Bestellen gaat super vlot, betalen ook (met verschillende mogelijkheden) en de tickets ontvang je direct in je mailbox. Daar was ik superblij mee. TOP! We bestelden op het moment dat we wilden... Bestellen gaat super vlot, betalen ook (met verschillende mogelijkheden) en de tickets ontvang je direct in je mailbox. Daar was ik superblij mee. TOP! We bestelden op het moment dat we wilden vertrekken, dus die vlotheid was welkom.

Bert te Slaa

Perfecte service

Sandra van Buggenum

Gemakkelijk te bestellen, binnen een paar minuten in mijn mailbox. Je hoeft niet te wachten bij de kassa :-)

Wim Van Orsouw

Prima het was niet moeilijk

Steven Knapen

Eerste bestelling en alles vlot verlopen

Jeroen Pat

Dankzij Dagtickets hebben we flink geld bespaard op de entreeprijs en een completere Duinrell dag ervaren vanwege de onbepaalde tijd TIKIbad die bij de tickets geboekt kon worden.

Daniël Langela

Snel en voordelig.

Andy Vertessen

Leuke ervaring en goedkoper als in het park zelf. Top