Betere prijsaanbieding, duidelijk makkelijke en snel te kopen.
Karin de pooter
Voordelige dagtickets one line aangekocht. Eenvoudige en duidelijke site.
Tine Ketelaars
Snel en gemakkelijk
pascal michaux
Goedkopere tickets dan in pretpark zelf; ik heb ze besteld en kreeg pas na 1 uur een bevestigingsmail en dat was een heel lang uur wachten en nerveus zijn , zeker omdat we pas de tickets kochten de...Goedkopere tickets dan in pretpark zelf; ik heb ze besteld en kreeg pas na 1 uur een bevestigingsmail en dat was een heel lang uur wachten en nerveus zijn , zeker omdat we pas de tickets kochten de dag zelf!!!de volgende keer bestel ik ze 1 dag ervoor
hester vogelaar
Prima site, goedkoper en heel snel in mijn e-mail
Mhpt nouwen
Erg blij met deze deal van dagtickets .Ieder jaar nemen wij de kinderen en kleinkinderen mee een dagje uit .Meestal wordt dit een pretpark of dierentuin bezoek .Omdat we met zovele zijn tikt dit...Erg blij met deze deal van dagtickets .Ieder jaar nemen wij de kinderen en kleinkinderen mee een dagje uit .Meestal wordt dit een pretpark of dierentuin bezoek .Omdat we met zovele zijn tikt dit aardig door in de portemonee .Vandaar een blij gevoel dat ik de entreekaarten via Dagtickets kon kopen .Gewoonweg super want het scheelt de nodige euros die we nu op het park extra kunnen besteden .Dagtickets we zijn zeer blij met jullie !!!!
D. Nijsen
Snel en makkelijk besteld. Heldere site. Ook de financiële afwikkeling ging soepel! ;)
Francisco Valencia
Snel en efficient
Vermeersch nathalie
Gebruiksvriendelijke site,snel tickets ontvangen en aan een mooie prijs