Juliette Luesen

Het was de eerste keer. Het verliep soepel en duidelijk.

Frank heesakkers

Super konden zo doorlopen

Stefan Budé

Ik was op zoek naar tickets voor Phantasialand met wat korting. Deze vond ik op 'Dagtickets'! Ik twijfelde eerst of dit wel waar was, maar zag al steeds de positieve commentaren van anderen. Tickets... Ik was op zoek naar tickets voor Phantasialand met wat korting. Deze vond ik op 'Dagtickets'! Ik twijfelde eerst of dit wel waar was, maar zag al steeds de positieve commentaren van anderen. Tickets verschenen onmiddellijk na betaling in de mailbox. We hebben een fantastische dag gehad in Phantasialand en konden van het uitgespaarde geld van de tickets een lekker middagmaal en ijsje nuttigen!

Ferdinand van Raemdonck

Makkelijk te bestellen en geen problemen bij het inwisselen van de kaarten tijdens de dag dat we in Toverland waren.

Anita Jenniskens

Helemaal top, hadden de tickets binnen 2 minuten in de mail

Martijn

Simpel een goedkoper dagje uit. Het scheelde voor ons aanzienlijk ten opzichte van de officiele website van het pretpark. De e-tickets waren snel binnen en konden direct gebruikt worden om een dag... Simpel een goedkoper dagje uit. Het scheelde voor ons aanzienlijk ten opzichte van de officiele website van het pretpark. De e-tickets waren snel binnen en konden direct gebruikt worden om een dag te reserveren.

Myrthe walstock

Goed! Heel tevreden met de tickets

Tim Smeets

Uitgebreide informatie en zeer overzichtelijk ook fijn dat je de parken ingedeeld op afstand van je kunt zien

Janssen

Dagtickets bied je de mogelijkheid om snel en op de juiste manier tickets te bestellen voor je uitstapje

Margo Kapteijn

De aankoop ging heel makkelijk voor een goede prijs. Wel was het wat onduidelijk hoe de reservering bij moviepark Germany werkte.