Tickets bestellen bij Dagtickets was nog nooit zo makkelijk! Tickets online bestellen, je krijgt ze meteen in je mailbox, aan de ingang van het pretpark de barcodes laten scannen op je smartphone...Tickets bestellen bij Dagtickets was nog nooit zo makkelijk! Tickets online bestellen, je krijgt ze meteen in je mailbox, aan de ingang van het pretpark de barcodes laten scannen op je smartphone en klaar!
Peggy H.
Goede prijs, snelle beschikbaarheid, top!
Monique Gerrits
Top!!! Gemakkelijk en snel geregeld! Mooie kortingen
Lotte Claessens
Het was heel erg simpel om de tickets op de site te bestellen. Ze waren in enkele secondes na de aankoop te vinden in de mailbox. Ook een zeer vriendelijke klantenservice wat snel reageerde op een...Het was heel erg simpel om de tickets op de site te bestellen. Ze waren in enkele secondes na de aankoop te vinden in de mailbox. Ook een zeer vriendelijke klantenservice wat snel reageerde op een mail met vragen. Dagtickets is 5 sterren waard! We hebben daarnaast ook genoten van ons bezoek naar het pretpark dankzij de tickets van Dagtickets.
Janien Antvelink
Leuke aanbieding. Snel geregeld
Mike Jansen
Leuk makkelijk en een stuk goedkoper dan online of aan de kassa van het pretpark zelf!
Reshmie Coolen
Makkelijk snel en ook nog eens de goedkoopste op dat moment
Karel Pas
Eenvoudig te bestellen, fijne dag in pretpark gehad!
Jolien Eloot
Eerst maal via deze site tickets besteld. Via deze weg waren ze het goedkoopste en ik had ze onmiddellijk in mijn mailbox . Top service! :)