Maatwerk dakgoten ook mogelijk. Goed verpakt afgeleverd!
Tj de Vries
Ik een stuk regenpijp besteld, twee elleboogstukken en wat bevestigingsmateriaal. Bestelling kwam vlot met twee werkdagen binnen, maar die ellebogen bleken de verkeerde hoek te hebben. Een...Ik een stuk regenpijp besteld, twee elleboogstukken en wat bevestigingsmateriaal. Bestelling kwam vlot met twee werkdagen binnen, maar die ellebogen bleken de verkeerde hoek te hebben. Een telefoontje naar de klantenservice (meteen aan de lijn, prettig contact) en de volgende dag had ik ze met de juiste hoek in huis. Dat geeft mij warme gevoelens voor de Dakgootwinkel.
Ruud
Prima snelle levering! Goed beschermd ingepakt!
J.Pol
De bestelling is op tijd en corect bezorgd Aangezien de chauffeur niet met de vrachtwagen thuis kon komen,we wonen achteraf,liep de chauffeur met 6 meter dakgoot op z,n nek naar ons huis,is...De bestelling is op tijd en corect bezorgd Aangezien de chauffeur niet met de vrachtwagen thuis kon komen,we wonen achteraf,liep de chauffeur met 6 meter dakgoot op z,n nek naar ons huis,is heen en terug zo,n 500 mtr
Dus ook een compliment voor de chauffeur
Zwolle
Snelle service! Woensdagavond besteld en vrijdagochtend afgeleverd.
Rijkers
Zeer tevreden over de geleverde materialen
Marcel
Goed bedrijf, bestelling klopte niet maar na 1 belletje meteen geregeld. Top
Arnoud
Vlotte levering. Chauffeur stond wel onverwacht op de stoep, zonder aankondiging. Ook moest ik zelf ontdekken dat er een onderdeel ontbrak. Maar na 1 telefoontje lag het de volgende dag in de bus.