John

Stalen ondereind van regen pijp , op de site staat rond 80, maar is 75, en dan pssen de wrongen niet. Mijn winkelwagen tel. Door gesproken en er waren geen op of aan merkingen, medewerker was niet... Stalen ondereind van regen pijp , op de site staat rond 80, maar is 75, en dan pssen de wrongen niet. Mijn winkelwagen tel. Door gesproken en er waren geen op of aan merkingen, medewerker was niet goed op de hoogte waar het over ging. Grt john

Reactie Dakgootwinkel.nl:

Beste John,
Beste John,
Erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent en bedankt voor de terugkoppeling. Helaas past een zinken overschuifwrong niet over een stalen ondereind. Om die reden is onze webshop op categorieën ingedeeld, om te voorkomen dat er geen onderdelen verkeerd worden gecombineerd. Helaas is dit nu wel gebeurd. Mocht u alsnog een ander onderdeel willen hebben, dan horen wij het graag.

Ruud

Top! Geleverd volgens de gestelde termijn. En na telefonisch contact werd het tijdstip zelfs concreet genoemd zodat we onze planning hierop aan konden passen.

Jan Nieuwland

Op dinsdag eind van de dag besteld en donderdag geleverd. Vrijdag de gootbeugels geplaatst en zaterdag de goot.
Geleverde materialen exact kloppend en goed verpakt. Uitstekend verpakt.

Kessels Timmerwerk

Boerboom

Breed assortiment, nette levering

Aarts

Goede hulp aan de telefoon. Ook snelle berichtgeving en bevestiging van bestelling. Was dan ook onaangenaam verrast door het niet geïnformeerd worden over de incomplete bestelling. Daardoor wordt... Goede hulp aan de telefoon. Ook snelle berichtgeving en bevestiging van bestelling. Was dan ook onaangenaam verrast door het niet geïnformeerd worden over de incomplete bestelling. Daardoor wordt mijn planning over de uitvoering van mijn klus danig in de war geschopt.

R

Ik ben tevreden. Meedenkend en welwillend. Hooguit zou de respons snelheid iets beter kunnen. Maar dat is dan ook alles.

F.J. Schoute

Met de levering ging aanvankelijk wat mis (een deel van de bestelling miste). Via de klantenservice werd dit snel en adequaat opgepakt. Dat verdient een zeker een aanbeveling en een positief... Met de levering ging aanvankelijk wat mis (een deel van de bestelling miste). Via de klantenservice werd dit snel en adequaat opgepakt. Dat verdient een zeker een aanbeveling en een positief eindoordeel.

Boerboom

In een woord: top!