Hendrik Bruins

Perfect afgeleverd

Geefikniet

Puur gericht op verkoop en niet klantvriendelijk.

Reactie Dakgootwinkel.nl:

Beste heer Wolferen,
Beste heer Wolferen,
Erg vervelend dat u de betaalherinnering van Billink achteraf betalen als agressief heeft ervaren. Wij hebben gekeken welke e-mails u heeft ontvangen van Billink. U heeft na 3 dagen een herinnering ontvangen waar u vriendelijk geattendeerd wordt om tijdig te betalen. Na 15 dagen wordt u geattendeerd dat u nogmaals 14 dagen de tijd krijgt om het bedrag te voldoen en dat daarna sommatiekosten van €12,50 in rekening worden gebracht. Dit is naar onze mening ook een hoog bedrag, maar standaard bij de achteraf betaaldiensten voor webshops. Wij gaan uw ervaring met Billink dan ook doorsturen om te kijken of zij hier nog verbetering in kunnen aanbrengen.

Jan Poortman

Ik ben tevreden over dit bedrijf. De bestelling was niet helemaal goed gegaan, maar het is na tevredenheid goed opgelost. Goed en correct bedrijf.

Reeb

Snelle levering en vriendelijke service.

Dakgoot

Prima website en erg snelle levering.
Alles keurig verpakt.

Cor Vink

Iets besteld en snel geleverd, helaas geen track verzonden om te zien wanner het kwam, jammer

Franken

Snel geleverd tegen een nette prijs

P.W.H.M. Verhoeven

Afspraken worden goed nagekomen

Jan Van Vaerenbergh

Ik wilde vierkante regenpijpen, en bestelde bij de Dakgootwinkel omdat zij ook het volledige gamma extra-stukken hebben.
De prijs speelde dus geen rol, wél het complete aanbod.