D zeggelaar

Vriendelijk personeel dat altijd bereid is om vragen te beantwoorden ook al bel je iedere dag . Echt goed geholpen .

Pawel Sebastian bouw

Good

Good

X

Medewerkers proberen het onderste naar boven te halen en staan altijd klaar voor alle vragen. Goed bereikbaar en heldere communicatie!

Sterke en/of verbeterpunten?

Sterke punten: heldere en duidelijke communicatie en goed bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail.
Verbeterpunten: n.v.t.

Theo Verheij

Duurt al met al best lang en ze willen alle financiële gegevens van je weten, maar als het eenmaal goedgekeurd is heb je snel je lening.

?

Klussenbedrijf Kerstma

Plezierig contact en duidelijke antwoorden bij vragen

Sterke en/of verbeterpunten?

Snelle reactie en een brede bereikbaarheid qua openingstijden

Klusbedrijf Jongedijk

Nette en snelle service. De financiering voor onze nieuwe auto was zo rond.

Sterke en/of verbeterpunten?

Geen verbeterpunten. Alles is snel en goed geregeld. Hopelijk kunnen we snel de weg op met onze nieuwe aanwinst.

Simons

Vriendelijk en begripvol. duidelijke uitleg van een en ander en zelfs mijn ingewikkelde case met een positief resultaat kunnen behandelen.

Sahin

Geweldig geholpen door dit bedrijf, telkens goed op de hoogte gehouden van de voortgang en prettige communicatie

Paikar

Duidelijk en klantgericht.

PDS

Over het geheel genomen heel erg tevreden.

Sterke en/of verbeterpunten?

Ik zou graag een vast aanspreekpunt hebben. Ik heb nu in een paar dagen tijd verschillende mensen gesproken. Wel allemaal even vriendelijk maar dat zou mijn voorkeur hebben. En het voorkomt... Ik zou graag een vast aanspreekpunt hebben. Ik heb nu in een paar dagen tijd verschillende mensen gesproken. Wel allemaal even vriendelijk maar dat zou mijn voorkeur hebben. En het voorkomt wellicht foutjes (zoals een verkeerde naam ?)