Eugenie

Ik ben erg tevreden over de service van de autofinancier. Ik ben fijn geholpen en werd van alles op de hoogte gehouden. Ik heb voldoende uitleg gekregen en mijn contract werd snel in gang gezet... Ik ben erg tevreden over de service van de autofinancier. Ik ben fijn geholpen en werd van alles op de hoogte gehouden. Ik heb voldoende uitleg gekregen en mijn contract werd snel in gang gezet waardoor ik nu kan gaan genieten van mijn nieuwe auto.

Beatrice Kruger

Vriendelijk, correct en behulpzaam

Sterke en/of verbeterpunten?

deze zin uit uw mail is anders bedoeld dan geschreven neem ik aan:
"Wij wensen u veel veilige kilometers en vergeet onze tips in de bijlagen niet door te nemen!"

Key To Tech

Nvt

van Oorschot

Uitstekend

zeer persoonlijke benadering

Meijerink

Super snel geregeld!

Sterke en/of verbeterpunten?

Dat alles snel is geregeld en duidelijk wprd uitgelegd

M.Hamdan

Heel snel!

Sterke en/of verbeterpunten?

De hoeveelheid bladzijdes....kan korter lijkt mij

Changoe

Zeer ervaren personeels die u zeer vriendelijk tewoord staan.

Frans van Aert

Zeer correct bedrijf , zeer behulpzaam en klantvriendelijk

Zeer goede service.

Van den Berg Services

Goede ervaring met vriendelijke mensen.

Sterke en/of verbeterpunten?

Beter communiceren welke partijen er allemaal mee doen, contact met de autofinancier maar aan het eind twee extra partijen die mee doen maar wat niet medegedeeld wordt. Was dus erg terughoudend toen... Beter communiceren welke partijen er allemaal mee doen, contact met de autofinancier maar aan het eind twee extra partijen die mee doen maar wat niet medegedeeld wordt. Was dus erg terughoudend toen ik mail kreeg van die twee partijen.

Suzanne Graauw

Ik ben echt supertevreden! Jullie denken goed mee en helpen mij om de benodigde dingen te regelen, waar ik niet goed in ben,maar door de duidelijke uitleg is alles gelukt. Fijne service en een goede... Ik ben echt supertevreden! Jullie denken goed mee en helpen mij om de benodigde dingen te regelen, waar ik niet goed in ben,maar door de duidelijke uitleg is alles gelukt. Fijne service en een goede deal! Ook fijn dat dingen via app kunnen en dat jullie tot 21 uur bereikbaar zijn!