Leroy Boeren

Heel goed , fijn in communicatie

Sterke en/of verbeterpunten?

Snelle service, snel handeling en nette gesprekken.

Laura Van vulpen

Goed geholpen en vriendelijke werknemers aan de telefoon gehad

Sterke en/of verbeterpunten?

Duidelijke uitleg gehad, vriendelijk benaderd en snelle reactie

Van Bodegom

Super goed geholpen

Sterke en/of verbeterpunten?

Ze staan je altijd heel vriendelijk te woord

Job Profilers Executive Search

Verkeerde info gekregen over juridisch eigendom. Te naamstelling onjuiste info gekregen en bovendien de correspondentie naar de leverancier gestuurd ipv naar mij. Tot 2x toe een onterechte aannaning... Verkeerde info gekregen over juridisch eigendom. Te naamstelling onjuiste info gekregen en bovendien de correspondentie naar de leverancier gestuurd ipv naar mij. Tot 2x toe een onterechte aannaning to betaling gekregen, terwijl allang betaald was en de bank al had uitbetaald.

Sterke en/of verbeterpunten?

Tel contact, de adm. Procedure en de juiste deskundige aan de telefoon of durect hiermee doorverbinden

Reactie De Autofinancier:

Bedankt voor uw feedback. We hebben gekeken naar de mogelijkheden om u te voorzien van de gevraagde financiering. Helaas worden niet alle aanvragen geaccepteerd en moeten we soms inventief zijn met... Bedankt voor uw feedback. We hebben gekeken naar de mogelijkheden om u te voorzien van de gevraagde financiering. Helaas worden niet alle aanvragen geaccepteerd en moeten we soms inventief zijn met het zoeken van een oplossing. In uw geval hadden we een mooie oplossing om de financiering alsnog te realiseren via een financial lease. Bij financial lease is er altijd sprake van verpanding en daarom wordt de leverancier betrokken, omdat hij de auto op naam moet zetten conform richtlijn van de bank. Wij betreuren dat u onze dienstverlening zo ervaren heeft terwijl wij er alles aan gedaan hebben u te helpen. Nogmaals bedankt voor uw feedback, zo kunnen wij onze processen verder verbeteren.
Stevan

Arthur D. Usmany

Aan het kijken op Marktplaats naar 2e hands auto's met financiering. Kwam de Autofinancier hierbij tegen, en gevraagd of ze ook niet-advertentie-gekoppelde auto's financieren; was geen probleem.

Sterke en/of verbeterpunten?

zeer goed bereikbaar, klantvriendelijk, scherpe prijs en goed advies !

Helmondse meubelstoffeerderij

We zijn vanaf begin heel goed geholpen. Alle medewerkers zijn allemaal vriendelijk.

Dave Visser

Proffesioneel.

Sterke en/of verbeterpunten?

Komen afspraken na, goede communicatie.

J. van Weteringen

Ik heb mijn grote tevredenheid ook reeds kenbaar gemaakt in een persoonlijke mail, gericht aan Björn en Remon. De service en het geduld van uw medewerkers zijn voortreffelijk.

Sterke en/of verbeterpunten?

Sterk: de enorme inzet van het personeel

Ling

Snel en prima service.