Haerlman installatie techniek

Super

Verhofstadt eddy

Met dit bedryf kunt u voorhuid waar een ander bemiddelingsbureau stopt gaan zy door en met resultaat daarom bedankt alle men van de autofinancier bly dat ik met juii in zee ben... Met dit bedryf kunt u voorhuid waar een ander bemiddelingsbureau stopt gaan zy door en met resultaat daarom bedankt alle men van de autofinancier bly dat ik met juii in zee ben gegaan

Sterke en/of verbeterpunten?

Als ze je iets beloven komen ze het na en de vriendelijkheid

Dennis Reijnen

Super service

Malan Allround Services / AW Blatzheim

Zeer correct en prettig !
Duidelijk en informatief

Mathieu van Renssen | Jeugd & Gezin Ondersteuning

Fijne samenwerking en meedenken. Zeer zeker aan te bevelen.

Sterke en/of verbeterpunten?

Sterke communicatie en service.

Arno

Met behulp van de autofinancier heb ik mijn droomauto kunnen aanschaffen. De collega die mij heeft geholpen heeft mij duidelijk uitgelegd wat er van mij verwacht wordt en wat ik van de autofinancier... Met behulp van de autofinancier heb ik mijn droomauto kunnen aanschaffen. De collega die mij heeft geholpen heeft mij duidelijk uitgelegd wat er van mij verwacht wordt en wat ik van de autofinancier kan verwachten.

Sterke en/of verbeterpunten?

Sterke punten: Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk in het contact.

Stanley Mijnals

De afhandeling van de lening was op sommige punten niet goed.

Sterke en/of verbeterpunten?

Digitale handtekeningen op basis van Digid is wellicht een beter alternatief.

hans huis

Snelle en goede service denken mee voor verzekering ,prima

Cees D

Echt een topservice bij dit bedrijf, mijn financiering moest wat sneller afgehandeld worden omdat ik het nodig had voor ik op vakantie ging en alles werd met topsnelheid geregeld. Naast dat ze alles... Echt een topservice bij dit bedrijf, mijn financiering moest wat sneller afgehandeld worden omdat ik het nodig had voor ik op vakantie ging en alles werd met topsnelheid geregeld. Naast dat ze alles regelen word je ook netjes telefonisch geïnformeerd over je finaciering. Niks anders dan lof over dit kantoor.

Sterke en/of verbeterpunten?

Snelle service en goede communicatie

Tristan Van der donk

Een erg goede ervaring!

Sterke en/of verbeterpunten?

Altijd goed meegedacht en de dingen voor mij geregeld