Oudshoorn

Super! erg vriendelijke mensen.

Sterke en/of verbeterpunten?

Erg vriendelijk, werken snel en netjes.

A.Schoop

Ik heb een positieve ervaring...klantgericht bedrijf met goed advies.

Sterke en/of verbeterpunten?

Sterke punten: Snelle aanpak ,klantvriendelijk en meedenkend.

Vinay

Very smooth, efficient and professional

Communication is amazing.

Rory McCarthy

Mijn vrouw heeft autofinanciering aangevraagd en de agent was meer geïnteresseerd in een gesprek met mij. Ik vroeg waarom hij deze benadering volgde, aangezien mijn vrouw de aanvrager was. Zijn... Mijn vrouw heeft autofinanciering aangevraagd en de agent was meer geïnteresseerd in een gesprek met mij. Ik vroeg waarom hij deze benadering volgde, aangezien mijn vrouw de aanvrager was. Zijn reactie was dat ik meer over de auto zou weten! Mannelijk chauvinisme springlevend in 2020

kijk boven

Reactie De Autofinancier:

Beste Rory McCarthy,
Beste Rory McCarthy,
Bedankt voor uw feedback. We hebben zojuist een gesprek gehad met de medewerker die u heeft gesproken. Hij gaf aan dat dit gesprek in het Engels gevoerd is en dat dit nooit zijn bedoeling is geweest, maar misschien zo is overgekomen omdat dit niet zijn moedertaal is. Excuses voor het ongemak.
Stevan Agatonovic

Paul Keyner

Service en klantgericht, correct, ontzettend vriendelijk aan de telef en tenslotte deskundig. U gaf vooraf al een goede inschatting

Sterke en/of verbeterpunten?

Voor het digitaal versturen van de vele documenten niet meer via de mail maar de klant via een beveiligde uploadlink zijn / haar digitale documenten laten uploaden

Cool Air Tech

Seer snelle service, meteen een antwoord op vragen, makkelijk documenten sturen via whats app
Top bedrijf met vriendelijk personeel
Echt een aanrader!!!

snel
Vriendelijk

Willem van der Leer

Goede ervaring

Sterke en/of verbeterpunten?

Soms laat met reactie dat sommige stukken ontbreken

particulier

Alles was snel geregeld. Omdat er veel mobiel gaat tegenwoordig is er ook de mogelijkheid om je documenten via WhatsApp te sturen. Wat ideaal is!

Sterke en/of verbeterpunten?

Goede service en goede hulp

Autofinancier

Perfect , altijd goed overleg en als je even te vaak belt blijven ze altijd even vriendelijk

Sterke en/of verbeterpunten?

Geen verbeter punten ik was zeer tevreden

CK2DAY

Ik ben geheel ontzorgd en ben bij elke verandering op de hoogte gehouden. Erg fijn en zorgloos.

Sterke en/of verbeterpunten?

Sterkte punten zijn een totaal verzorgde pakket van begin tot eind en men bied ook nog een autoverzekering aan.
Verbeterpunt, verzekering was erg hoog ruim €20 per mnd.