MJ Simons

Hele fijne ervaring. Alles snel geregeld.

Sterke en/of verbeterpunten?

Sterke punten: goede en duidelijke communicatie. Goed meedenken.

M van Tooren

Zeer vriendelijke mensen, snelle afhandeling.

Sterke en/of verbeterpunten?

Ik werd vandaag gebeld dat de bank akkoord is en het leenbedrag wordt gestort. Ik had dat echter een week geleden al ontvangen en een toezegging gekregen.

Betere interne communicatie...

Betere interne communicatie wellicht.

R. Spel

Prima behandeld en gewoon netjes en beleefd. De vele manieren om contact te houden vond ik erg prettig. Terug bellen en vragen stellen was totaal geen probleem.

Sterke en/of verbeterpunten?

De mogelijkheden om gegevens naar elkaar te verzenden was erg prettig.

Mieke Dorsman

Netjes geholpen

Sterke en/of verbeterpunten?

Iets beter luisteren naar de vraagstelling van de klant, verder goede service

J.M. Slingerland

Mensen zijn goed aanspreekbaar en nemen ook de tijd om je te informeren.

Sterke en/of verbeterpunten?

van tevoren zeggen wat de bemiddelings kosten zijn

M. van Lammeren

Uitermate correcte en snelle antwoorden op vragen. Weten waar ze het over hebben.

Sterke en/of verbeterpunten?

verbeterpunt: Toelichting op werkwijze bank: Je krijgt een aanvraag voor een lening die "overeenkomst" heet. Deze is getekend door de bank en wordt door ons getekend weer terug gestuurd. Dan krijg... verbeterpunt: Toelichting op werkwijze bank: Je krijgt een aanvraag voor een lening die "overeenkomst" heet. Deze is getekend door de bank en wordt door ons getekend weer terug gestuurd. Dan krijg je bericht dat de overeenkomst door de bank is goedgekeurd. Je denkt dat op dat moment alles in kannen en kruiken is en de leverancier betaald gaat worden. Wij kopen de auto en krijgen te horen dat de bank nog niet betaald heeft.
Dat klopt, want later krijgen wij het bericht dat de bank "het contract" heeft goedgekeurd en tot betaling over gaat.
Voor ons wat onduidelijk. Wat is het verschil tussen "overeenkomst" en "contract"? Juridisch weet ik het wel, maar zelfs daar kan ik kanttekeningen bij plaatsen.
Voor ons heeft het geen gevolgen gehad, maar ik zou toekomstige klanten er toch op wijzen dat de uitbetaling door de bank pas plaats vindt nadat deze het contract gecontroleerd heeft. Dat kan teleurstelling bij wat minder coulante verkopers voorkomen.
En, gezien mijn zeer positieve ervaring met uw bedrijf, u nog klantvriendelijker maken!

Gerolf Hagens

Zeer positieve ervaring! Ze dachten goed mee, legde het hele proces goed uit en pakten alles heel snel op.

Hele prettige samenwerking!

Jansen

We zijn zeer snel en netjes geholpen .
De lijnen waren kort en de communicatie prima. Een zeer tevreden klant

Sterke en/of verbeterpunten?

Direct bellen als er groen licht is , het geld hadden we eerder op de rekening dan jullie telefoontje , het is maar een tip

van de Bunt

Super!

Goede communicatie, aardig personeel

Les

Goede service, je word telefonisch en via de mail goed op de hoogte gehouden

Goede contact