John

Zeer goed en keurig geholpen

Duidelijke communicatie

Autorijschool Rem je Rot

Goed te bereiken, als je met vragen zit.

Duidelijkheid

Romy

Ik ben goed geholpen door de medewerkers van De Autofinancier. De afhandeling was snel. Bij vragen en/of opmerkingen werd er telefonisch contact opgenomen door een medewerker. Als ik niet in de... Ik ben goed geholpen door de medewerkers van De Autofinancier. De afhandeling was snel. Bij vragen en/of opmerkingen werd er telefonisch contact opgenomen door een medewerker. Als ik niet in de gelegenheid was de oproep te beantwoorden, werd mijn voicemail duidelijk en vriendelijk ingesproken. Doordat ik steeds een andere medewerker aan de telefoon had, kreeg ik de indruk dat alle handelingen/vragen/opmerkingen etc., goed bijgehouden werden bij mijn klantgegevens. Hierdoor wist de desbetreffende medewerker precies wat er aan de hand was, en kon mij dan ook goed te woord staan zonder mij door te verbinden oid.

Sterke en/of verbeterpunten?

Goede communicatie met klant, en onderling (schriftelijk).

Kamil

Weer recomenderen hele financiering snel geregeld zonder problemen.

Snele service.

HJCW Hekker

Erg vriendelijke mensen en leggen alles perfect uit. Snelle verwerking van alles.

Sterke en/of verbeterpunten?

Misschien aangeven aan het einde welke bank de uiteindelijke goedkeuring heeft gegeven.

Jeroen

Zeer goed contact gehad met Julie! Ze was erg snel in alles, petje af voor het snelle handelen en schakelen.

Sterk: Duidelijke communicatie.

Van sprundel

Geen klachte

Jan vd cijs

Goed bedrijf netjes geholpen

W hermans

Zeer goed vriendelijkheid voorop

Sterke en/of verbeterpunten?

Wordt zeer correct te woord gestaan

Gino

Als plezierig ervaren. Denken met cliënt mee.

Sterke en/of verbeterpunten?

Verbeterpunt: Aantal keer heen en weer gebeld/gemaild. Zou makkelijker zijn zelfde persoon/personen te spreken om te voorkomen alles opnieuw uit te leggen.