Jan Visscher

Uitstekende service. Direct en goed contact. Snelle reacties. Goed bereikbaar. Een 10!

Sterke en/of verbeterpunten?

Snelle reactietermijnen en dito afhandeling. Gevoel dat je echt werd geholpen.

Reindert Leerintveld

Het is goed en ook telefonisch snel en zeker geen lange wachttijden of wacht muziekjes . En alle medewerkers die ik heb gesproken zijn vriendelijk en geven duidelijke antwoorden

Sterke en/of verbeterpunten?

Zeer vriendelijk en duidelijke antwoorden

Timmerbedrijf Bal

Fijn contact, accuraat handelen, gratis tips voor de zoektocht naar het product. Niet perse uit op het afsluiten van een contract. Zeer fijn bedrijf. 👍

Sterke en/of verbeterpunten?

Doelmatig met het oog voor de wens van de klant.

We zijn tevreden over de snelle handeling van ons lease

goede communicatie
snelle afhandeling

Joyce

Via autobedrijf Troost bij jullie bedrijf terecht gekomen. De afhandeling voor de financiering is prima verlopen. Zowel telefonisch als mail contact werd snel beantwoord. Als ik vragen had ( en die... Via autobedrijf Troost bij jullie bedrijf terecht gekomen. De afhandeling voor de financiering is prima verlopen. Zowel telefonisch als mail contact werd snel beantwoord. Als ik vragen had ( en die had ik er best veel ;) ) werden deze snel beantwoord door jullie. Bedankt voor de samenwerking in de afhandeling van mijn financiering. Ik ben zeer tevreden hierover.
Vriendelijke groet,
Joyce Krijger

Communicatie

W.Bouwmeester

Dit bedrijf heeft mij super geholpen.
Alle info werd ik gelijk geïnformeerd
En alles is netjes geregeld .
Ben zeer tevreden.

Goed contact,alles goed geregeld,
Vriendelijke personeel.

De Autofinancier helpt je een autofinanciering te krijgen waarbij er rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. De medewerkers helpen je daarbij snel en efficiënt.

Sterke en/of verbeterpunten?

Goed bereikbaar. Behulpzaam. Flexibel. Snel.

J.M van der Wal

Goede ervaring qua dienstverlening en kundig en meedenkend personeel !!!!

Sterke en/of verbeterpunten?

vriendelijk en dienstverlenend personeel en ze doen wat ze beloven !!!

Didi

Ik heb net contact met het bedrijf... dus kan ik er nog weinig over zeggen. Het waren vriendelijke mensen aan de telefoon.

Sterke en/of verbeterpunten?

Super sterk punt vind ik dat alles makkelijk via whatsap geregeld kan worden! De bereikbaarheid is uitmuntend!!

Surisnacks

Vriendelijk behulpzaam