Was een aardige klus ivm de verkoper pas de auto wilde afgeven zodra het geld binnen was en ik heb een bedrag moeten overmaken en een contract op moeten stellen voor het vertrouwen tot... Was een aardige klus ivm de verkoper pas de auto wilde afgeven zodra het geld binnen was en ik heb een bedrag moeten overmaken en een contract op moeten stellen voor het vertrouwen tot overschrijven.
Veel contact met jullie gehad tot wellicht vervelends aan toe maar prima hulp gekregen!

Sterke en/of verbeterpunten?

Goede hulp, ook super dat als je belt de persoon ook direct kan inzien wat er is besproken.

R mooi

Tot nu een goede contact gehad

Sterke en/of verbeterpunten?

Weet ik nog niet zit er net bij

Via mijn garage kwam ik met de Autofinancier in contact

Sterke en/of verbeterpunten?

tot nu hebben ze de financial lease van mijn nieuwe auto prima geregeld

Delix service

Geweldig. Ik kan het iedereeen aanraden

Sterke en/of verbeterpunten?

Zeer goede service, goed contact en zeer vriendelijk

J de Ruijter

Eerste ervaring, snelle handeling, goed contact houdende, uiterst tevreden

Ik ben ontzettend fijn geholpen. Ben goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken.
Alles is zeer snel en netjes geregeld!

Sterke en/of verbeterpunten?

De informatie wordt duidelijk en snel geleverd.

Duidelijk en snel geregeld

Snelle reactie

Deejay

Echt een top service.
Vriendelijke benadering ze houden je echt op de hoogte met alles, snelle service. Alles vlug geregeld. Zekker de beste in hun vak gebied.
Ik zal altijd kiezen voor...
Echt een top service.
Ik zal altijd kiezen voor De Autofinancier

Snelle service
Dagelijk feedback over status van alles.
Vriendelijke benadering
Flexibel
Meedenken met de klant

Prima, snel geregeld, duidelijke offerte!
Prima, snel geregeld, duidelijke offerte!
Moest nog even checken of ik ondanks evt extra aflossingen, toch nog de afgesproken minimale termijn moet blijven betalen. Dat is misschien nog handig om in de offerte erbij te zetten. Maar kreeg telefonisch een goed en snel antwoord.

Sterke en/of verbeterpunten?

Snelheid en duidelijke offerte!

Umar Safdar

Zeer goede service en contact.
Ik ben heel goed geholpen en dus ook zeer tevreden.