Eric Wintermans

Alles super snel geregeld! Hele aardige mensen en voor financieringen & verzekeringen zou ik dit zeker aanraden! Voor problemen staan deze mensen altijd tot s'avonds klaar!

Sterke en/of verbeterpunten?

Snel geregeld, klantvriendelijkheid , service! Alles is helemaal in orde!

Zoete zoenen bij moon

En oprecht ook blij dat alles rond was

Super tevreden

Met vriendelijke groet Moon

Sterke en/of verbeterpunten?

Heel toegankelijk in de zin van communicatie
Voor mij een belangrijke stap en de eerste keer dat ik op deze manier een auto in het bezit krijg
Voelde mij gesteund

Aykut cankaya

%100 goed

Ludo Ansems

Erg goed geholpen en dachten goed mee met problemen of wat dan ook

Sterke en/of verbeterpunten?

Behulpzaam goed uit leggen snel geholpen

Ronald Sanberg

Snelle en duidelijke service

Oksana Mohytych

Financiering was binnen 1 dag geregeld, ontzettend snelle service. Duidelijke voorwaarden en communicatie.

snel, flexible, duidelijk, klantgericht

Anne-Marie

Positief. Duidelijk in wat ze doen en wanneer ze het doen zodat je de stappen begrijpt.

Sterke en/of verbeterpunten?

Ja erg duidelijk in communicatie en heel netjes en beleefd. Vooral Niels. Duidelijk in wat ze doen en wanneer ze het gaan doen zodat je de stappen en situatie beter begrijpt. Sterke punten is het... Ja erg duidelijk in communicatie en heel netjes en beleefd. Vooral Niels. Duidelijk in wat ze doen en wanneer ze het gaan doen zodat je de stappen en situatie beter begrijpt. Sterke punten is het met je meedenken over zaken en hierop in te spelen. Sterke punt is vooral de snelle reactie tijd in het contact.

Mark Oomsen

Prettige en vriendelijke medewerkers. Ze reageren snel en zijn altijd goed bereikbaar. Alles wordt duidelijk uitgelegd en ze doen nooit moeilijk als je een vraag stelt.

Sterke en/of verbeterpunten?

Snelle communicatie. Duidelijkheid. Vriendelijkheid.

Heel erg fijn geholpen . Ik heb meerdere malen een foutje gemaakt ik werd gebeld en het werd duidelijk uitgelegd hij heeft me zelfs erdoor heen gepraat met screenshot van me ABN via laptop geweldig!

Klantvriendelijke
Behulpzaam
Geduldig
Snel

W.J. Idzerda

Correcte afhandeling en zeer behulpzaam.