Goed geadviseerd in de winkel door Caroline. Prima uitleg over de apparaten. Er werd tijd voor me genomen. Ik heb een wasmachine en wasdroger gekocht bij Bex. Levering en installatie ook prima...Goed geadviseerd in de winkel door Caroline. Prima uitleg over de apparaten. Er werd tijd voor me genomen. Ik heb een wasmachine en wasdroger gekocht bij Bex. Levering en installatie ook prima verlopen. De apparaten werden geplaatst en de werking werd getest. Daarnaast ook nog een uitleg over de diverse programma's. Mijn ervaring is dat je dit soort apparatuur beter koopt bij een zelfstandige locale zaak. Bij de grotere ketens ben je toch meer een nummer en minder goede service.
Lemmens
Prima service
H. Van Herten
Klantvriendelijk en komt afspraken goed na!
Jeroen
Altijd goede ervaringen, vriendelijk personeel, zeer behulpzaam
Wim Delissen
Bijzonder aangenaam verrast door het vakkundig advies omtrend de aankoop van onze wasmachine , de snelle en vakkundige installatie van de machine is zeker ook vermeldings waardig .
Ad Cardinaal
Hebben al vaker gekocht bij Bex, gaan niet graag naar een onbekende zaak
P.G.M. PUTS
Ze nemen alle tijd voor de klanten voor advies en zeer goede service. en komen afspraken altijd na.