Ik ben heel tevreden over de goede en snelle service! De nieuwe fiets is zeer snel en netjes geleverd. Mijn ervaring is wederom erg goed.
Wij zijn tevreden over de aankoop, de levering en de verleengde service.
koos kern
De ervaring is al vier en vijftig jaar goed.
Keurig advies en mooie winkel.
S. Vink
Prima geholpen, nieuwe voor en achter banden op de fiets laten maken.
Floor Knuivers
Reparatie aan vaatwasser, vakkundig uitgevoerd, snel diagnose gesteld, en heel snel vervangend onderdeel gemonteerd.
Prima en vlot geholpen
am mulder
Op vrijdagavond na goed advies besloten over te gaan op een wasmachine en droger van Miele, op maandag alles bezorgt en geinstalleerd volgens afspraak, na 3 dagen een telefoontje dat we ook nog...Op vrijdagavond na goed advies besloten over te gaan op een wasmachine en droger van Miele, op maandag alles bezorgt en geinstalleerd volgens afspraak, na 3 dagen een telefoontje dat we ook nog recht hadden op 100,- cashback van miele. kijk, daar wordt met de klant meegedacht. top zaak, top service
Voesten
Inmiddels al meer dan 24 jaar vaste klant bij de Munnik. Dat zegt genoeg. En voor de Munnik ben ik de ideale klant. Kort en krachtig. De deur binnen wandelen....aangeven wat ik nodig heb.......Inmiddels al meer dan 24 jaar vaste klant bij de Munnik. Dat zegt genoeg. En voor de Munnik ben ik de ideale klant. Kort en krachtig. De deur binnen wandelen....aangeven wat ik nodig heb.... informatie krijgen en een kwartier later met een glimlach de winkel uit vanwege wederom een goede aankoop. Dat is toch wel een cadeautje waard😂