Prima begeleiding door Gert Jan, bij de aflevering had wel wat meer pro-actieve houding getoond kunnen we moesten zelf de gewenste instructie eruit trekken. (kan zijn dat het na 5 uur was) en...Prima begeleiding door Gert Jan, bij de aflevering had wel wat meer pro-actieve houding getoond kunnen we moesten zelf de gewenste instructie eruit trekken. (kan zijn dat het na 5 uur was) en Xander naar huis wilde.
Nel Geenen
Zeer vriendelijk
De Munnik
Perfecte service echt top
Bovendeur
GOED
Anneke
We hebben goed advies gekregen bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Alle verschillen werden duidelijk uitgelegd. Geen vraag was te veel. Dat is nou de waarde van een echte winkel. Goed advies...We hebben goed advies gekregen bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Alle verschillen werden duidelijk uitgelegd. Geen vraag was te veel. Dat is nou de waarde van een echte winkel. Goed advies en goede service. Ik ben een tevreden klant en ik kan jullie bij iedereen aanbevelen.
Paulina
Snel geregeld
Feenstra
Uniek in deze tijd; advies vriendelijk, uitleg, kennis en kunde. Toppers zijn jullie!