Fijne, persoonlijke behandeling. Meedenken, deskundig advies, punctuele aflevering en nette installatie. Wat wil een mens nog meer? Het zal best wel ergens goedkoper zijn, maar tegen deze lokale...Fijne, persoonlijke behandeling. Meedenken, deskundig advies, punctuele aflevering en nette installatie. Wat wil een mens nog meer? Het zal best wel ergens goedkoper zijn, maar tegen deze lokale ondernemer kunnen ze op alle andere, veel belangrijkere fronten niet op!
Ossenblok
ALTIJD GOED
Corry v Geel
Dit is mijn 3de artikel wat ik aangeschaft heb
Van buren
Vriendelijk geholpen, alle tijd om t juiste uit te zoeken, en thuis gebracht en oude mee terug genomen
Koopal
Echt de betere aandacht en service richting de klant
Gewoon goed gedaan door deskundige man
Elly Mathijssen
Anton
Na 17 jaar ging mijn hier gekochte wasmachine kapot (was dus zeer goed advies destijds) heb ik nu een nieuwe gekocht. In de laatste uren voordat ze met vakantie gingen toch weer gelukt en...Na 17 jaar ging mijn hier gekochte wasmachine kapot (was dus zeer goed advies destijds) heb ik nu een nieuwe gekocht. In de laatste uren voordat ze met vakantie gingen toch weer gelukt en geleverd. Al jarenlang prima service