Joke de Kort Ermen

Geweldige SERVICE 👍👍👍🌲

Hey Joke,

Leo van der Steen

Op donderdag om 17.45 wasmachine kapot. Hij is op. Leo gebeld. Advies per telefoon en wat is er op voorraad. De volgende dag nieuwe wasmachine gebracht en geïnstalleerd. Zoals altijd: perfecte... Op donderdag om 17.45 wasmachine kapot. Hij is op. Leo gebeld. Advies per telefoon en wat is er op voorraad. De volgende dag nieuwe wasmachine gebracht en geïnstalleerd. Zoals altijd: perfecte service en vriendelijk geholpen!

Hey Paul,
Bedankt voor je bericht. Veel plezier met je nieuwe wasmachine. Groeten Team Leo van der Steen!

MCC

Ben al jaren klant en heb hier al meerdere producten gekocht

Hoi hoi,

Bionda

Super service! Dank jullie wel

Beste Familie Alfonso,
Bedankt voor uw bericht. Groeten Team Leo van der Steen!

Klomp

Keurig en betrouwbaar. Altijd fijn zaken doen met jullie!

Marcel Swart

Altijd goed advies en goede service nu weer geholpen door onze Leo zelf en weer top 👍🏻

Hey Marcel,

I. Lenkens

Prima advies voor nieuwe inbouwvaatwasser en daarna binnen twee dagen vlekkeloze installatie.

Beste familie Lenkens,
Goed om te horen dat u zo snel geholpen bent en niet hebt hoeven afwassen;-) Groeten Team Leo van der Steen!

Van Os

Wij hebben goede ervaringen.

Beste Familie van Os,
Goed om te horen. Groeten Team Leo van der Steen!

Monique Wijnmaalen

Prettig en goed contact, perfecte reparatie's, heel tevreden.

Hey Monique,
Wat een leuk compliment. Super fijn om te horen. Groeten Team Leo van der Steen!

Leo van der Steen De Witgoed Specialist in Oisterwijk

We hebben juist Leo van de Steen uitgekozen voor vervanging van ons witgoed omdat het assortiment, de adviezen en de service uitstekend zijn. Dicht bij huis en betrouwbaar bij nazorg. We bevelen... We hebben juist Leo van de Steen uitgekozen voor vervanging van ons witgoed omdat het assortiment, de adviezen en de service uitstekend zijn. Dicht bij huis en betrouwbaar bij nazorg. We bevelen het al onze vrienden en kennissen aan. Deze keer was onze inbouw vaatwasmachine een week voor kerst plotseling kapot. Een goede vervangende machine was voorradig. De monteur was snel, vakkundig, heel vriendelijk. Afspraak over plaatsing op de door ons gewenste dag was mogelijk en onze wens om dat zo vroeg mogelijk te doen vanwege een begrafenis op dezelfde dag werd vanzelfsprekend opgevolgd.

Beste Paulus,
Super bedankt voor dit mooie bericht. Heel veel plezier met uw nieuwe vaatwasser. Groeten Team Leo van der Steen!