Top zaak, super service, er is echt geen beter bedrijf dan Neeleman Witgoed, 18 karaats , en 5 sterren voor deze topzaak die voor iedereen klaar staat en je tot tevredenheid helpt, eerder gaan de...Top zaak, super service, er is echt geen beter bedrijf dan Neeleman Witgoed, 18 karaats , en 5 sterren voor deze topzaak die voor iedereen klaar staat en je tot tevredenheid helpt, eerder gaan de mannen niet weg. Dus.........ga naar deze Super Topzaak
Ineke De Jong
Prima geadviseerd aan de telefoon wegens het niet kunnen bezoeken van de winkel. Ook op de hoogte gehouden van de na levering met vertraging. De monteurs ook vriendelijk. Kortom een tevreden klant.
van der Horst
Voor de 2e keer besteld, eerste keer een vaatwasser. Nu een Miele droger. Heel erg tevreden! Ook de bezorger zeer vriendelijk.
Anja Slappendel
Persoonlijk,meedenkend en snelle service
Van Eck
Duidelijk en service gericht
Luik
Een afspraak voor mijn wasmachine kon snel gepland worden. Monteur vriendelijk en kundig. Probleem was snel opgelost en ik kreeg wat informatie over het verdere onderhoud. Ik ben...Een afspraak voor mijn wasmachine kon snel gepland worden. Monteur vriendelijk en kundig. Probleem was snel opgelost en ik kreeg wat informatie over het verdere onderhoud. Ik ben erg tevreden.
Spek
Een fijn bedrijf. Goede service en vriendelijke mensen!
H Visser
Telefonisch advies gevraagd en gekregen. Daarna is het product thuisbezorgd en toen ook pas hoeven betalen. Een kwestie van vertrouwen op de klant. Prima gedaan.