Goede en prettige ervaring, goed geholpen met de aankoop van de vaatwasser, goede uitleg
Jose Erkelens Cooke
Plezierig en goede uitleg
Maaike
Goed advies, snelle service op afspraak. Droger is op de plaats gezet waar ik hem graag wilde hebben. Uitleg van de bezorgers gehad.
Gillian Versteeven - LePine-Williams
Het is jaren geleden dat ik daar was maar wij waren altijd uitstekend geholpen
Myriam
Goede en snelle service. Het contact verliep erg goed, afspraken werden nagekomen en ik kreeg eerlijk advies. Ik ben heel tevreden!
Vos
Duidelijk advies en snelle levering
Henk Schendelaar
Prima ervaring met dit familie-bedrijf! In de winkel vriendelijk geholpen door deskundig personeel. Eerst een wasmachine en drie weken later de wasdroger aangeschaft. Aflevering en plaatsing...Prima ervaring met dit familie-bedrijf! In de winkel vriendelijk geholpen door deskundig personeel. Eerst een wasmachine en drie weken later de wasdroger aangeschaft. Aflevering en plaatsing eveneens door vriendelijke deskundige monteurs . Geen haastwerk maar rustig de tijd nemen en pas weg gaan na uitleg van beide machines en beantwoording van mijn vragen. Kortom een prima bedrijf wat ik iedereen kan aanbevelen .