Technovision heeft bij ons deze keer een nieuwe Quooker geïnstalleerd. Een vervangingsklus die netjes en geheel volgens afspraak is uitgevoerd. Vriendelijke en kundige mensen die afspraken nakomen....Technovision heeft bij ons deze keer een nieuwe Quooker geïnstalleerd. Een vervangingsklus die netjes en geheel volgens afspraak is uitgevoerd. Vriendelijke en kundige mensen die afspraken nakomen. Top!
Yvonne Van Elteren
Top
Ron
Goed adviezen en aanbieding. Klantvriendelijk en snelle door behulpzame en vriendelijke monteur.
Marielle Kuijpers
Snel en kundig geholpen bij een reparatie.
Van Otterloo
Prima!
Gerard de Kler-Meenink
Prima service en dito monteur
K. van Dijk
Goede service en snelle levering
smokeyarjen.nl
Altijd goed staan altijd klaar voor advies en goede spullen. Altijd erg tevreden!
Mulder
Denken mee in oplossingen, passen indien nodig bestelling tussentijds aan Goede service, snelle levering
Technovision Ermelo
Super service! Geheel conform afspraken een voorstel en zeer vlotte levering. Op tijd en keurig geïnstalleerd. Dit is dus waarom lokaal kopen zoveel fijner werkt.