In de winkel prima geholpen en door de monteur werd onze nieuwe kookplaat snel maar vooral vakkundig aangesloten. De monteur monteerde de zaken terug die ikzelf had gedemonteerd aan de keuken om de...In de winkel prima geholpen en door de monteur werd onze nieuwe kookplaat snel maar vooral vakkundig aangesloten. De monteur monteerde de zaken terug die ikzelf had gedemonteerd aan de keuken om de kookplaat te kunnen plaatsen ook nog even onder het motto "ik heb het gereedschap nu bij de hand". Klasse service.
Looije
Vriendelijk en zeer uitgebreide uitleg en goede service
Witgoedspecialist Terneuzen
Vriendelijk, zeer goede info over te kopen artikel en zeer goede service. Eerdere feedback is niet goed omdat deze als ontevreden geboekt is. . Dat is totaal niet aan de orde. Kan dus verwijderd...Vriendelijk, zeer goede info over te kopen artikel en zeer goede service. Eerdere feedback is niet goed omdat deze als ontevreden geboekt is. . Dat is totaal niet aan de orde. Kan dus verwijderd worden. Wij raden dit bedrijf zelfs aan bij vrienden.
Desiree
Nette offertes, fijn met meedenken en nette aflevering.
Fam de Blaeij
Altijd de tijd voor ons
H van de Voorde
Al meerdere keren iets gekocht hier en tot nu toe altijd tevreden.
De Ruijter
Snel en vakkundig geplaatst
M.dubbeldam
Zeer snelle en vriendelijke service
M de Lege
Vriendelijk en met goede uitleg geholpen. Netjes en correct afgeleverd.
A. de Klerk
Altijd goed advies en service, daarom kom ik altijd terug.