Duidelijk advies in de winkel. Onze wasmachine werd, ondanks de drukke planning, toch op zeer korte termijn geleverd. Levering en aansluiting volgens afspraak.
12 jaar
Dirk
Goede service
10 jaar
Monique Ossel
Positief, betrouwbaar
15 jaar geloof ik
van de Plas
Goed advies maar ook goede service
Hoelang bent u al klant bij VAN DE WEIJER?
Al lang gezien het goede advies en service
Krijnen
Prima service bij bezorging, en uitstekende uitleg in de winkel over het apparaat wat bij bezorging nogmaals werd gedaan
Voor de 1ste keer
F.Sanders
Prettig personeel. Ook bij een kleine tegenslag blijven ze rustig en zorgen dat het goed komt.
10 jaar
Ad
Gewoon goed , goede afspraken enz
Ger te Raaij
Prima bedrijf! Echt aanrader!!
Sinds kort
Tonny van den Bogert
Ik had me online aangemeld voor n reparatie afspraaK voor mn wasmachine en ook nog ff gebeld. De medewerker stond me keurig te woord en plande een afspraak in , 2 dagen later. 10 minuten voordat...Ik had me online aangemeld voor n reparatie afspraaK voor mn wasmachine en ook nog ff gebeld. De medewerker stond me keurig te woord en plande een afspraak in , 2 dagen later. 10 minuten voordat de monteur arriveerde belde hij nog even dat hij onderweg was. De reparatie zelf was binnen n kwartier uitgevoerd. De monteur legde netjes uit wat hij had gedaan en ik kon meteen via de laptop die hij bij zich had, betalen. Kortom n zeer goede punctuele service afdeling hebben ze bij van de Weijer. M'n volgende witgoed aankoop zal daarom zeker daar zijn
10 jaar geleden wasmachine gekocht die nog prima werkt