Afspraak is netjes verlopen, de wachttijd voor reparatie was wel lang. Maar was wel vtv medegedeeld. Ik geen monteur, maar volgens een goede kennis moet mijn klacht uitleg: motor hoor je wel lopen,...Afspraak is netjes verlopen, de wachttijd voor reparatie was wel lang. Maar was wel vtv medegedeeld. Ik geen monteur, maar volgens een goede kennis moet mijn klacht uitleg: motor hoor je wel lopen, maar start niet echt op, duidelijk genoeg om aan een kapotte condensator te denken. Helaas had de Monteur de betreffende condensator niet bij wat een 2e bezoek noodzakelijk maakte. Ik kan me de kostenbasis voorrijden wel voorstellen maar voor een afstand van 1 km.en het niet bij hebben van het juiste onderdeel van €9,00 werd het toch een kostbaar werkje.
1e kennismaking
Van Driel
Alles goed geregeld
1week
Bazelmans
Verkopers weten waar ze het over hebben en de service is goed
Langer dan half jaar, minder dan 1 jaar
Welten
Prima service
10 jaar
Robin Grootjans
Zeer vriendelijke monteur met duidelijke uitleg. Vaatwasser niet meer te maken, bij de monteur een nieuwe besteld