Na telefonisch contact zou de TD misschien 's middags komen of anders zou er een afspaak gemaakt worden. Beide niet gebeurd. 2 dagen later zelf weer gebeld en toen werd alles prima geregeld.
Weet het niet precies, maar zeker 10 jaar
A. Rijbroek
Ik keek op de website en wilde technische informatie over diverse apparaten( hxbxd verbruik etc) maar kreeg alleen maar reviews van klanten bij de leverancier. Na installatie van onze...Ik keek op de website en wilde technische informatie over diverse apparaten( hxbxd verbruik etc) maar kreeg alleen maar reviews van klanten bij de leverancier. Na installatie van onze vaatwasser kregen we goede uitleg maar bij het eerste gebruik begon deze te piepen konden niet direct vinden wat er aan de hand was bij controle bleek de waterslang aansluiting te lekken. Ik heb deze verder aangedraaid en moest de spanning eraf halen om een reset te krijgen, sindsdien werkt de vaatwasser goed.
Weet niet
Jaren
Asten
Geen idee
Susan van Grinsven
Super service! Goede uitleg in de winkel, snelle bezorging en vriendelijke bezorgers!
?
Peters van der linden
Goed advies
Al jaren
Loes Hubers
We zijn heel goed geholpen door vriendelijk personeel. Als het goed is kunnen we er zeker 10 jaar tegenaan.