De inzet om snel te helpen is groot, de bejegening vriendelijk, prettig contact en goed advies.
van donkelaar
de service van U bedrijf is prima na een telefoontje dat de wasmachine het niet deed werd er binnen enkele uren een montuur gestuurd waar ik heel blij mee was
Wasmachine kapot, gebeld , zelfde dag geholpen .Goede service , netjes gewerkt , vriendelijk en vakkundige medewerkers. Hier wordt ik blij van!!
G van Engelenhoven
Fijn geholpen en goede service
Marieke Buijnink
Wij zijn met name zeer tevreden over de snelle en adequate aanleg van nieuwe stopcontacten, leidingen en andere hulp bij onze spoedverbouwing van onze haardhoek. De aankoop van de wasmaschine...Wij zijn met name zeer tevreden over de snelle en adequate aanleg van nieuwe stopcontacten, leidingen en andere hulp bij onze spoedverbouwing van onze haardhoek. De aankoop van de wasmaschine kwam daar tussendoor. Ongezien een Bosch gekocht, erg tevreden over de vorige die ook bij van Heerdt vandaan kwam.
ABC
Goede service. Prijs viel iets tegen.
Jenny Methorst
Goede service vriendelijk personeel goede uitleg in een woord geweldig