L. Koniuszek

Geweldige professionaliteit van vooral Kees, de electriciën. Dank voor de klantgerichte, vriendelijke service.

Stultjens

Vriendelijke deskundige adviseurs. Veel keus in de zaak.

Carlos

Erg aardige man met prima service

Carla

Goed vakkundig advies, prettige service

Fam van Oers

Altijd snelle en vakkundige service

Erik

Goede voorlichting en advies bij aankoop. Top service bij plaatsen nieuwe apparatuur. Vakkundig en goed.

Henk levy

Mijn vrouw heeft 3 voudige enkelbreuk en zit in gipsrolstoel. Onze vaatwasser begeeft het ook nog. Gelukkig heeft onze witgoedspecialist begrip voor de situatie en plaatst snel een nieuwe... Mijn vrouw heeft 3 voudige enkelbreuk en zit in gipsrolstoel. Onze vaatwasser begeeft het ook nog. Gelukkig heeft onze witgoedspecialist begrip voor de situatie en plaatst snel een nieuwe vaatwasser. Chapeau

P.A.Weterings

Wij hebben een goede uitleg gekregen van de wasmachine en vaatwasser die wij bij Van Rooij hebben gekocht.
De machines zijn keurig en gebruiksklaar afgeleverd met een goede uitleg van de medewerker van Van Rooij.

corrie ros

Het hele traject van koop tot en met plaatsing van, in mijn geval, de inductiekookplaat, verliep uiterst soepel en zorgvuldig

Nicole

Vriendelijke service in de winkel. Behulpzaam tijdens het bestelproces. Prettige monteur en onwijs blij met onze Quooker.