Zeer fijn en behulpzaam bedrijf met goede service! Zeker een aanrader.
Danielle Samson
Goed advies, meegedacht qua budget en nu helemaal blij met mijn 2de hands Miele. Volgende dag al bezorgd, aangesloten en oude meegenomen. Ook erg vriendelijke monteur. Topbedrijf.
Machielsen
Niet alleen het leveren van een nieuwe droger goed advies en keurige installatie. Maar ook het maken de gaskookplaat helemaal toppie . Werkt weer als nieuw. Voor alle twee onze dank daarvoor.
Jan van Beek
Vooral in noodsituaties is SERVICE van groot belang. Ondanks de uitval van een v/d monteurs en een enorme drukte werd de bestelde vrieskast toch binnen 1 dag geleverd: chapeau!
Verheijen
Helaas kan ik alleen maar 10-en geven, maar eigenlijk wil ik nog een HOGER eindoordeel geven. Wat een fantastische service!!!
Babs Klink-de Koning
Prettig contact. Snel antwoord op vragen. Heel vriendelijke en kundige monteurs. Neemt rustig de tijd voor advies en informatie.
Privé
Professionele hulp en reparatie. Vriendelijk en echt Bredaas. Prima monteur.
Heidi van Dijke
Top service
Voesenek
Voor de 1ste keer geweest. Koelkast en inbouwvaatwasser gekocht. Vriendelijk, komen afspraken na. En professioneel ingebouwd. Zeker aanrader!!