Installatie van zowel wasmachine als droger prima gedaan. uitleg over beide apparaten was goed. Afvoerstuk was een T-stuk vervangen door een andere zonder extra kosten klasse!!!
g. van rossem
Zeer snelle reactie op reparatieverzoek. Uiteindelijk toch nieuwe oven gekocht. Snelle levering. Zeer tevreden.
Van der Ven
Snel geholpen. Meest verkochte koelkast gekocht. Dat was niet gek want er stond er maar een. Heel snel geplaatst door een vriendelijke secure monteur. Blij mee.
Raymond
Altijd deskundige en snelle service
Sjanne
De Miele vaatwasser is goed geleverd en geplaatst.. ik ben heel tevreden over de service en zal jullie aanbevelen bij mijn vrienden!
Vroon
Gewoon goed.
E. Rutgers
Kan me als klant niet beter wensen.
Beekers
Inbouwvaatwasser en een stofzuiger gekocht. Goed advies, snel geleverd en geïnstalleerd en nog netjes uitgelegd hoe alles werkt! Vakkundig en snelle service
Buningh
Snelle en goede service.
M.Wouters
Van advies tot het plaatsen en inbouwen van de koelvriescombinatie, magnetron en oven zeer tevreden. Ik kom hier de volgende zeker weer terug.