Supersnel geholpen! De nieuwe vaatwasser werd binnen een paar dagen geleverd en zat er binnen een uurtje in. Kundige monteur. De oude werd meegenomen.
Ymj.Fransen
Top bedrijf... Wordt altijd fijn geholpen en de winkel. En de installatie ervan is ook weer top
M Ansink
Goed service en snel en vakkundig geregeld, maar de reparatie was wel prijzig voor een standaard elektra unit...
Stefan
Zoals altijd snel geschakeld en meegedacht met de klant. Top service!
De Jongh
Snelle levering, vriendelijke monteur
Dietvorst
Altijd goede en snelle service
van Rooij Breda
Ik werd vriendelijk en snel geholpen.
L.Havermans
Zeer tevreden
Laurien van Oosten
Op zondag brandde onze keramische kookplaat door. We vreesden het ergste. We hoorden verhalen over levertijden van maanden. Toen we maandagmorgen contact opnamen met Van Rooij bleek het allemaal mee...Op zondag brandde onze keramische kookplaat door. We vreesden het ergste. We hoorden verhalen over levertijden van maanden. Toen we maandagmorgen contact opnamen met Van Rooij bleek het allemaal mee te vallen. De plaat was niet op voorraad in de winkel, maar kon op korte termijn geleverd worden. Hij werd woensdagmorgen bij de winkel gebracht en woensdag aan het eind van de middag kwam er een monteur om de kookplaat te plaatsen. Hij nam de oude plaat en het verpakkingsmateriaal mee. Wij zijn dik tevreden. Afspraken worden nagekomen, geen verrassingen met onverwachte kosten, vriendelijke medewerkers. Kortom wij bevelen deze zaak van harte aan.