Altijd goed geholpen en geadviseerd, ook nu met kleinigheidje weer verder geholpen, top bedrijf
H.Dammers
Goede service ; alles wat afgesproken is, klopt.
Henk
Lekkage van de wasmachine. Vakkundig verholpen door vriendelijke en enthousiaste monteur die terloops ook nog wat tips gaf.
Jan Wierstra
Goede service en leuke jongens die onze wasdroger hebben geïnstalleerd.
H. en I. Koenrades Tydeman
Heel prettig kleinschalig en persoonlijk geholpen op basis van onze product-wensen. Geen overdaad aan keuzes wat plezierig is (vinden wij). Goede informatie en hulp bij vragen. Hier ben je zeker dat...Heel prettig kleinschalig en persoonlijk geholpen op basis van onze product-wensen. Geen overdaad aan keuzes wat plezierig is (vinden wij). Goede informatie en hulp bij vragen. Hier ben je zeker dat je gewoon direct geholpen wordt ook bij vragen en garantie en latere mogelijk technische problemen. Een winkel die ook gewoon telefonisch bereikbaar is en al jarenlang bestaat! We hadden hooguit graag wat beter willen horen dat de huidige was- en droogmachines een veel langere programmaduur hebben.
J.B. de Meij
Storing aan wasdroger (6 jaar oud, zeer bekend goed merk) snel onderzocht en bleek niet te repareren. Machine weggehaald en met fabrikant geregeld dat nieuwe machine tegen gereduceerde prijs werd...Storing aan wasdroger (6 jaar oud, zeer bekend goed merk) snel onderzocht en bleek niet te repareren. Machine weggehaald en met fabrikant geregeld dat nieuwe machine tegen gereduceerde prijs werd aangeboden. Buitengewoon goede oplossing waar deze klant uitermate tevreden over is. Dus 5 sterren voor de Witgoedspecialist.
Tünde Németh
Erg vriendelijk
Familie Schouten
De goedkoopste is nooit de beste maar voor kwaliteit advies betaal ik graag iets meer. Ongelofelijk goed advies gehad!
Riet Jongens
Duidelijk, goede afspraken ,fijn dichtbij en betrokken