Gerben Breebaart

Voorbeeld voor alle op ieder gebied.....

Nathalie van Belzen

Er werd snel gereageerd op mijn verzoek om reparatie. Goed advies gekregen, namelijk vervanging apparaat. Trommelkruis gebroken.

Kremer

Geweldig geholpen snel geplaatst kortom niks op aan te merken ik kom in het vervolg bij jullie de spullen kopen

Klaas Mol

Zijn tot volle tevredenheid al tientallen jaren klant.

Scholten Makelaars bv

Top bedrijf, altijd goed advies en snelle service!

Kees OldcRrot

Duidelijk en helder verhaal. Goede uitleg en perfecte installatie van een Inductieplaat. Super gedaan en keurig werk geleverd!

Pieter Visser

Roberto, Amber en team zijn toppers van deze tijd! Vakmanschap en klantgericht denken én handelen! Geweldig!

Cramer

Persoonlijk en goed

Ron Schigt

Mooi op tijd. Schoon gewerkt. De mannen hadden enigszins tegenslag vanwege de stekkerdoos die op een vreemde plek in een aanrechtkast was geplaatst door de mensen die het appartementencomplex... Mooi op tijd. Schoon gewerkt. De mannen hadden enigszins tegenslag vanwege de stekkerdoos die op een vreemde plek in een aanrechtkast was geplaatst door de mensen die het appartementencomplex renoveren. Daarnaast ook nog stroomuitval. Uitleg werking fornuis was, helaas, in mijn optiek summier. Zal de eerste keren de gebruiksaanwijzing erbij moeten houden om uit te vissen hoe een en ander precies werkt. Vandaar de drie sterren bij persoonlijk advies.

Breeuwsma

Snel en netjes geholpen. Vakkundige monteur.