Prima ervaringen met dit bedrijf. Deze keer ging het om een reparatie: in eerste instantie niet helemaal naar tevredenheid uitgevoerd, maar wel direct hersteld.
Swart
Goede service van aankoopadvies tot en met de levering, maar van anderen weet ik dat ook daarna de service prima is.
W.lindeman
Led lamp binnen 2dagen geleved
Robert Verheijen
Vakkundige informatie, correct nagekomen afspraken en een keurige aflevering. Goed om hier je aankopen te doen.
G.schans
Was weer helemaal geweldig goed advies goede uitleg.
De Waal
Goed personeel
Bosma
De kennis en informatie in de winkel is niet zo goed. het plaatsen van de droger was dik in orde alleen kon deze niet worden aangesloten op de afvoer daar moest iets voor verandert worden bij het...De kennis en informatie in de winkel is niet zo goed. het plaatsen van de droger was dik in orde alleen kon deze niet worden aangesloten op de afvoer daar moest iets voor verandert worden bij het bellen met de winkel wist men nergens van en werden wij met een telefoonnummer weg gestuurd.