Top geregeld. De super aardige monteur belde zelfs een dag eerder of hij al kon komen. Binnen een mum mijn droger weer aan de praat geholpen. Top!!!!
D Keereweer
Positief, ook aflevering prima geregeld
Scheper
Kundig en vriendelijk in de winkel, de jongens die de machine brachten zeer hulpvaardig
Patrick Meijer
Ongelofelijke service, zit in de gene. Klant staat altijd bovenaan....
De Boer
De ijskast werd geleverd maar de deur zat verkeerd om. Op de factuur had ik voor deze service betaald maar dat waren ze vergeten om op de bon te zetten van de jongens die hem afleverde. Het...De ijskast werd geleverd maar de deur zat verkeerd om. Op de factuur had ik voor deze service betaald maar dat waren ze vergeten om op de bon te zetten van de jongens die hem afleverde. Het werd prima opgelost.
E. Janse
Netjes afgeleverd en geplaatst tot volle tevredenheid.
Carla Ligtermoet
Onze ervaring is goed. Monteur op de afgesproken tijd aanwezig, alles is in overleg gegaan, ondanks boekjes met gebruiksaanwijzing duidelijke en uitgebreide uitleg van monteur. Kortom helemaal...Onze ervaring is goed. Monteur op de afgesproken tijd aanwezig, alles is in overleg gegaan, ondanks boekjes met gebruiksaanwijzing duidelijke en uitgebreide uitleg van monteur. Kortom helemaal tevreden.